click to find out more patek philippe fake. click this site fake patek philippe watches. More hints https://www.3domegawatches.com. my website omega speedmaster replica. To learn more about https://www.adomegawatches.com. go to these guys https://www.caomegawatches.com. his comment is here omega replica watches. favorite cnomegawatches.com. 24 Hours Online replica omega seamaster. Discover More Here fake omega watches. Wiht 80% Discount https://www.inomegawatches.com/. click https://www.itomegawatches.com/. Get the facts sexbellross.com. anchor https://www.businessbellross.com/. check this link right here now replica bell and ross. visit the website replica bell and ross watches. content https://www.musicbellross.com/. imitation https://www.showbellross.com. A wonderful gift for a good man is luxury bell and ross replica watches. men's https://www.healthbellross.com.
Title Image

Twoleft

esquerrà -ana

 

[c. 1500; de esquerre] 1 adj Dit de qui se serveix de la mà o el peu esquerre en allò en què la generalitat de les persones empren la mà dreta o el peu dret. Diccionari.cat

 

Una persona esquerrana o esquerrà és més hàbil amb la mà esquerra que amb la seva mà dreta, i consegüent-ment escriurà amb la mà esquerra i probablement també durà a terme altres activitats de la vida quotidiana amb aquesta mà. Viquipèdia.

 

Definicions de les persones esquerranes que hom pot consultar als diccionaris. Twoleft s’hi pot incloure però n’hi ha més. Ens voleu conèixer? Som l’Anna i la Maria Josep. El dia que ens vam plantejar el nostre projecte, vam abocar sobre la taula infinitat de noms sense massa sentit: inicials, paraules estranyes… Volíem un nom curt, amb una grafia potent que ens identifiqués. Però que ens feia diferents de la resta? Dues dissenyadores esquerranes en un món fet a mida pels dretans. Si no ho fóssim ni ens ho haguéssim plantejat. Els estudis diuen que els esquerrans tenim una forma diferent de percebre el món i situar-nos-hi.

 

Aquest és el tret diferencial del nostre estudi: Som dones i esquerranes.

 

 

 

/ Percepció.

Ens mirem les coses des d’un altre punt de vista, no el convencional, li donem la volta, i això no deixa indiferent.

 

/ Creatives.

No només perquè fem funcionar la banda del cervell que domina la creativitat si no perquè ens agrada la nostra feina i tot el que l’envolta.

 

/ Sensibles.

Sí, però per a les petites coses que fan que una feina transcendeixi.

 

/ Efecte sorpresa.

Diuen que a l’esport tenim una capacitat de reacció més gran i desconcertem als oponents, això juga al nostre favor ja que sempre sorprenem.

 

/ Resolutives.

Hi ha qui afirma que tenim més facilitat pel pensament divergent, és a dir, per trobar moltes solucions per a un problema.

 

/ Efectives.

Diuen que fem connexions entre els dos hemisferis del cervell i això ens permet processar la informació més ràpidament.