click to find out more patek philippe fake. click this site fake patek philippe watches. More hints https://www.3domegawatches.com. my website omega speedmaster replica. To learn more about https://www.adomegawatches.com. go to these guys https://www.caomegawatches.com. his comment is here omega replica watches. favorite cnomegawatches.com. 24 Hours Online replica omega seamaster. Discover More Here fake omega watches. Wiht 80% Discount https://www.inomegawatches.com/. click https://www.itomegawatches.com/. Get the facts sexbellross.com. anchor https://www.businessbellross.com/. check this link right here now replica bell and ross. visit the website replica bell and ross watches. content https://www.musicbellross.com/. imitation https://www.showbellross.com. A wonderful gift for a good man is luxury bell and ross replica watches. men's https://www.healthbellross.com.
Roqueta-Torras Advocats

Roqueta-Torras


Felicitem a Roqueta-Torras advocats pels seus 25 anys i per deixar-nos crear el logotip que els acompanyarà durant aquest any de celebració.

 

També es van plantejar un repte, editar un llibre de relats il.lustrats per compartir amb clients, amics…DEL DRET I DEL REVÉS, 12 relats i 13 il.lustracions. 25 maneres d’abordar la realitat i la ficció. Escrits i dibuixats per persones properes des de diferents àmbits i que han acceptat col.laborar sense dubtar i que nosaltres també hem tingut el plaer de dissenyar, maquetar i col·laborar fent dues de les il·lustracions.

 

Per fer la presentació del llibre vam elaborar una imatge per la campanya de Sant Jordi d’enguany, per moure per xarxes.

 

El darrer encàrreg va ser dissenyar un regal diferent pels seus clients com a detall de Nadal: un buff. La imatge gràfica escollida va ser l’adaptació que els havíem fet per les guardes del llibre de relats.

 

www.roqueta-torras.com

Category

Disseny Gràfic, Editorial