click to find out more patek philippe fake. click this site fake patek philippe watches. More hints https://www.3domegawatches.com. my website omega speedmaster replica. To learn more about https://www.adomegawatches.com. go to these guys https://www.caomegawatches.com. his comment is here omega replica watches. favorite cnomegawatches.com. 24 Hours Online replica omega seamaster. Discover More Here fake omega watches. Wiht 80% Discount https://www.inomegawatches.com/. click https://www.itomegawatches.com/. Get the facts sexbellross.com. anchor https://www.businessbellross.com/. check this link right here now replica bell and ross. visit the website replica bell and ross watches. content https://www.musicbellross.com/. imitation https://www.showbellross.com. A wonderful gift for a good man is luxury bell and ross replica watches. men's https://www.healthbellross.com.
ExpoBages

ExpoBages


Finalment, surt a la llum el cartell d’ExpoBages 2022, fira sectorial a Manresa. El disseny el vam fer pel 2020 (com us mostrem en la darrera imatge) coincidint amb la commemoració del 40è aniversari.

 

Es va haver anul·lar, per la Covid. Tot i que vam fer un cartell general i 3 monogràfics: tecnologia, gastronomia i comerç. Només s’ha fet difusió del general, però nosaltres us els ensenyem tots. S’ha aplicat a diferents suports i materials publicitaris, com anuncis, bàners, cartells, roll up…

 

A l’acte inaugural de l’ExpoBages 2022 el conseller Jordi Puigneró va fer entrega del Pollet d’Or, un guardó que vam tenir el privilegi de dissenyar ara fa dos anys i que a causa de la pandèmia, no s’ha lliurat fins aquest any.

 

Realitzat en metacrilats de diferents colors sobre una base de fusta lacada. Es va presentar dins d’un estoig de @studiodorthe.

 

La comissió organitzadora el va concedir al conegut comerciant manresà, Llorenç Juanola. El Pollet d’Or, és un premi que reconeix el paper de persones, empreses o entitats en la projecció de la ciutat de Manresa.

 

www.expobages.cat
www.studiodorthe.com

Category

Disseny Gràfic